Om oss

og litt om vår kultur

Til sammen har vi 200 års erfaring innen regnskap.

Er du på jakt etter en autorisert regnskapsfører,
rådgivning eller bare en gjennomgang av regnskapet?

Ønsker du å sette bort hele jobben
eller gjøre noen oppgaver selv?

Uansett behov står våre dyktige regnskapsførere klare
til å bistå deg og din bedrift.

Vi jobber med deg og for deg så du kan bruke
tid og energi på virksomheten og utvikle den.

Omega Accounting er ett fremtidsrettet regnskapsbyrå
som fokuserer på drift i skyen og leverer skreddersydde digitale løsninger.

Møt oss

Her er menneskene som kan
hjelpe med alt innen regnskap.

Her er menneskene
som kan hjelpe med
alt innen regnskap.

Aleksandra Fajfer Eriksen

Styreleder

Aleksandra er en gründer og startet firma i 2004, etter å ha jobbet 15 år i offentlig sektor. Hun har høyere utdanning innen psykologi og ledelse.

Positiv og smilende, ser på hindringer som utfordringer, ikke problemer og smitter alle med sin positive energi.

Språk: Norsk, engelsk, polsk.

mobil: +47 918 81 157

epost:

Lubova Afanasjeva

Daglig leder, autorisert regnskapsfører

Lubova leder firmaet Omega Accounting og alle ansatte på en profesjonell og inkluderende måte.

Hun har en bachelor innen regnskap og skatterett fra Høgskolen på Vestlandet og over 19 års erfaring innen regnskap og skatt fra A til Å.

Språk: Norsk, engelsk, russisk, latvisk.

mobil: +47 906 69 786

epost:

Omega Accounting 2020 08651 W3 DONE
Malgorzata Czop / OSLO

Office manager for avdeling Oslo og Moss

Malgorzata er verdens beste office manager! Møter du henne i resepsjonen – da vil du bare smile. Hun er utdannet innen teknikk og økonomi og har mange års erfaring innen administrasjon og kundebehandling. Som en sjonglør – har hun alltid mange baller i lufta og lar ingen falle.

Språk: Norsk, engelsk og polsk.

mobil: +47 459 61 489

epost:

Agnieszka Gosz- Kulik / MOSS

Autorisert regnskapsfører, jurist / teamleder

Aya har studert business negotiations på Yale University, regnskap på BI Handelskole Oslo, og har 9 års erfaring som jurist og regnskapsfører. Hun bistår våre kunder med regnskapsrelaterte og juridiske spørsmål. Etter arbeidstid fyller hun på energi med hjelp av intens trening og crossfit!

Språk: Norsk, engelsk, tysk og polsk.

mobil: +47 459 55 011

epost:

Omega Accounting 2020 09362 kopi W3DONE
Marzena

Regnskapsmedarbeider

Marzena har mastergrad i finans og regnskap, samt 22 års erfaring innen regnskap fra A til Å. Hun har god dialog med sine kunder og husker alltid å minne dem på viktige frister. Møter presis på jobben hver eneste dag, også de dagene hun bytter ut bilen med sykkel, noe hun gjerne gjør.

Språk: Norsk og polsk.

mobil: +47 459 53 125

epost:

Tetiana

Regnskapsmedarbeider

Tetiana har bachelorgrad i regnskap, og 7 års erfaring i regnskap og kundeservice. Hun har ansvar for intern regnskap i bedriften. Tetiana er språkmektig og behersker mange språk: norsk, engelsk, polsk, russisk og ukrainsk. På fritiden kunne hun konkurrert med Norges beste kokker – hun simpelthen elsker å lage mat!

Språk: Norsk, engelsk, polsk, russisk og ukrainsk.

mobil: +47 459 66 655
epost:

Maciej Kulik / MOSS

Autorisert regnskapsfører / teamleder

Mike har studert computer science and management og regnskap på BI Handelskole Oslo. Han har 8 års erfaring innen regnskap og har sammen med Natalia ansvar for Mosse-avdelingen. På fritiden er han ganske ulik andre regnskapsførere – han kjører nemlig tung motorsykkel, en skikkelig Easy Rider!

Språk: Norsk, engelsk og polsk.

mobil: +47 459 55 011

epost:

Omega Accounting 2020 08717 W3 DONE2
Natalia Julia

Autorisert regnskapsfører / teamleder

Natalia har bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI, 14 års erfaring innen regnskap og har sammen med Mike ansvaret for Mosse-avdelingen. I tillegg til å være en dyktig regnskapsfører er Natalia også en begavet danser!

Språk: Norsk, engelsk og polsk.

mobil: +47 459 50 922

epost:

MARTA

Regnskapsmedarbeider

Marta har mastergrad i finans og regnskap, 6 års erfaring innen regnskap, og 8 år innen administrasjon. Hun har jobbet mye med regnskapsprogrammet Tripletex og har høy kompetanse i det området. Marta trives like godt foran PC skjermen med kompliserte regnskapsoppgaver samt snowboard- og skikjøring på fritiden!

Språk: Norsk, engelsk og polsk.

mobil: 459 71 681

epost:

Omega Accounting 2020 09433 W2 DONE
SLU01502 1 150dpi
Marta

Regnskapsmedarbeider

Marta har en bachelor i rettsadministrasjon og regnskap, 10 års erfaring som konsulent, samt at hun er regnskapsfører for utenlandske og norske selskaper. Marta er en rolig og dyktig kollega på jobben, og en superflink og reiseglad hobbyfotograf på fritiden.

Språk: Norsk, engelsk, polsk.

mobil: +47 413 73 531

epost:

Maja

Konsulent / MVA representasjon / avdelingsleder

Maja har en master i historie, og mange kurs innen regnskap. Hun jobber med MVA – representasjon som avdelingsleder. Maja er dyktig på regnskapsføring og konsulentbistand for utenlandske og norske selskaper. Løsningsorientert og effektiv, med masse energi – en god beskrivelse av vår rocke-jente!

Språk: Norsk, engelsk, polsk.

mobil: +47 948 48 089

epost:

Kasia

Regnskapsmedarbeider / Konsulent

Kasia har en mastergrad i investering og eiendomsforvaltning, samt en bachelor i ledelse og markedsføring. Hun har 8 års erfaring innen regnskapsføring og konsulentbistand for utenlandske og norske selskaper. Ingenting er gresk for Kasia – tvert imot, hun snakker gresk i tillegg til norsk, engelsk og polsk.

Språk: Norsk, engelsk, polsk, gresk.

mobil: +47 907 11 691

epost:

Ewa

Regnskapsmedarbeider

Ewa har studert kontorfag, gått på sekretærskole og tatt mange kurs innen regnskap. Hun har 12 års erfaring innen regnskap fra A til Å. Ewa er en tålmodig og kunnskapsrik lytter, og veldig godt likt av mange kunder.

Språk: Norsk og polsk.

mobil: +47 948 09 626

epost:

Omega Accounting 2020 00044W3 FLAT
Justyna

Regnskapsmedarbeider

Justyna har en mastergrad i forvaltningsrett med spesialisering i regnskap. Hun har autorisasjon som regnskapsfører i Polen og 16 års erfaring i yrket. Justyna utstråler superpositiv energi, og er veldig godt likt av sine kunder.

Språk: Norsk, engelsk, polsk.

mobil: +47 458 78 138

epost:

Ewelina

Regnskapsmedarbeider

Ewelina begynte å jobbe i selskapet i februar 2009 og er Omegas solstråle: alltid positiv og smilende. Hun har mastergrad i ledelse, mange kurs innen regnskap, 5 års erfaring som konsulent og 11 år med helhetlig regnskap.

Språk: Norsk, engelsk, polsk.

mobil: +47 948 82 983

epost:

Omega Accounting 2020 00519 W2 DONE
Iwona

Autorisert regnskapsfører/ teamleder

Iwona har bachelor i finans og regnskap, master i regnskap og 14 års erfaring innen regnskap fra A til Å. Dyktig medarbeider med stålkontroll på rutiner, faglig sterk og ansvarlig for en våre største kunder.

Språk: Norsk, engelsk og polsk.

mobil: +47 458 72 004

epost: iwonag@omega-as.no

Olga

Regnskapsmedarbeider / teamleder

Olga har høyere utdannelse innen økonomi og studerer for tiden videre på Handelshøyskolen BI. Hun har 7 års erfaring innen regnskap og er ansvarlig for implementering av Uni Economy i bedriften. En av våre yngste ansatte, alltid full av optimisme, kreative idéer og flotte initiativ.

Språk: Norsk, engelsk og polsk.

mobil: +47 459 63 275

epost:

Omega Accounting 2020 00292 kopi W3 DONE
Katarzyna 1200X800 edit 2
Katarzyna

Regnskapsmedarbeider / Konsulent

Katarzyna jobber for oss fra Polen. Hun har høyere utdannelse i russisk språk og bankfinans, har 19 års erfaring innen økonomi og kundeservice, 10 års erfaring som konsulent, samt at hun er regnskapsfører for utenlandske selskaper. Katarzyna er en utrolig tålmodig kollega, meget dyktig på kundeservice og en racer i excel!

Språk: Norsk, engelsk, russisk og polsk.

mobil: +48 887 888 305

epost: katarzyna@omega-as.no

Anna

Regnskapsmedarbeider

Anna Slethei er utdannet innen regnskap og revisjon, og har over 14 års erfaring innen regnskapsarbeid og årsoppgjør. Hun er også fagutdannet som lønnsmedarbeider, og i tillegg har fagutdanning som advokatsekretær.
Anna har erfaring med regnskap fra de fleste bransjene, og forstår godt kundenes vilje og behov. Hun er faglig sterk og kan gi gode råd og veiledning.

Språk: Norsk, engelsk og russisk.

Omega Accounting Fotograf Levent Ultanur 08342 DONE
Magdalena

Regnskapsmedarbeider

Magdalena ble en del av Omega-teamet i juli 2022 og deler med oss sine 12 års lange erfaringer innen regnskap. Hun har også jobber som selvstendig næringsdrivende som finansrådgiver og har et bred kunnskap om  aksjer og verdipapirer for forvaltningsbedrifter i finansnæring. Magdalena er profesjonell bruker av Visma produkter, Power Office GO, Sumango, Tripletex, Huldt & Lillevik. I tillegg til polsk og norsk, behersker hun flytende engelsk, etter å ha tatt Cambridge sertifikat.
 

På fritiden setter hun seg gjerne med en god bok i fanget eller tar på joggesko for å ta lang løpetur med hunder i skogen.

Språk: Norsk, engelsk og russisk.

mobil: +47 986 19 161

epost: 

EMILIA

Autorisert regnskapsfører/ teamleder

Emilia har et imponerende 15 – års erfaring innen regnskap fra A til Å og controlling. Med mastergrad i regnskap og finans samt autorisasjon siden 2018 er hun av våre meget dyktige teamansvarlige medarbeidere. Hun jobber selvstendig med årsoppgjør og kan bistå med vanskelige lønns-oppgaver.

Mellom alle de krevende arbeidsoppgavene liker hun å bake og sjekke ut nye oppskrifter på smakfulle kaker.

Språk: Norsk, engelsk og polsk.

mobil: +47 459 55 011

epost: 

SLU01474 1 150dpi
SLU01486 1 150dpi
Nina

Resepsjonist

Nina jobber i resepsjonen og tar deg imot når du kommer på besøk til oss!

Hun har et stort ansvar for det som gjelder Omegas administrasjon og med sin naturlige talent til å «sjonglere med flere baller i luften» har hun samtidig kontroll på å koordinere og kople sammen våre partnere, kunder og de øvrige ansatte.

Nina har mange års erfaring innen undervisning og i den forrige stillingen sin har hun vært ansatt som prosjektkoordinator for ukrainske flyktninger i Norge. Stress er et fremmed ord for Nina siden hun driver med avslappende yoga på fritiden.

Nina behersker ukrainsk, russisk, engelsk, polsk og lærer norsk.
Illustration
Vår Partner

Unimicro

Uni Economy er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi med en kraftig og rask «motor» under panseret. Med sitt tilpasningsdyktige og fleksible rammeverk kan du være trygg på at denne løsningen takler utfordringer som kommer. Med Uni Economy er du rustet for fremtiden.